WANTED: Weapons of Fate


WANTED: Weapons of Fate is het vervolg op de succesvolle film: WANTED. De game speelt zich af waar de film eindigde en ga je opzoek naar de moordenaars van je vader en moeder. WANTED: Weapons of Fate is een 3rd person shooter en kun je net zoals in de film speciale slow-motion aanvallen doen naarmate je de game vordert. Dit gaat te werk met zogenaamde rondjes, hoe meer kills je maakt hoe verder de rondjes vollopen en als de rondjes vol zijn kun je een speciale aanval doen, zoals het buigen van een kogel wat erg handig kan zijn als je vijand in cover zit.

► Prijs: €17,99
► Verzendkosten: €1,95
► Link: Wehkamp
► PayPal/iDEAL: Ja

inFAMOUS


inFAMOUS 2 is aangekondigd voor volgend jaar en ziet er volgens veel mensen nu al ongelofelijk vet uit. Wij raden jullie aan om deel 1 ook te gaan spelen, omdat je anders waarschijnlijk het verhaal van deel 2 niet zal snappen. inFAMOUS draait om een doodnormale jongen genaamd Cole Mcgrath, die tijdens het openen van een pakketje superkrachten krijgt, alleen niet zonder ellendigheid. In het pakketje zat namelijk een apparaat die voor een enorme explosie zorgde waardoor heel Empire City wordt afgesloten van de buitenwereld.

► Prijs: €19,91
► Verzendkosten: €1,15
► Link: The Hut
► PayPal/iDEAL: Nee
► Goedkoopste plek die wel PayPal/iDEAL ondersteund: BPGames

Saints Row 2


Saints Row 2 is het vervolg op Saints Row, het spel dat in 2007 voor de PlayStation 3 werd aangekondigd, maar tot op de dag van vandaag nog niet in de winkelrekken is verschenen. Saints Row 2 is een sandbox game wat je kunt vergelijken met Grand Theft Auto, en dan bedoelen we ook de delen voor de PS2, aangezien je in Saints Row 2 alle gekkigheid op een stokje hebt. Met cheats kun je met ufo’s vliegen en je kun boven op een vliegtuig gaan surfen.. Ja, dat kan ook nog.

► Prijs: €19,91
► Verzendkosten: € 2.00
► Link: BPGames
► PayPal/iDEAL: Ja

Battlefield: Bad Company


Battlefield: Bad Company 2 ligt sinds deze lente al in de winkels en is voor menig gamer een groot succes. Alleen als je een deel 2 van een game hebt, heb je natuurlijk ook een deel 1. In Battlefield: Bad Company speel je als Preston Marlow, een soldaat die iets fout in zijn leven heeft gedaan en daarom in een afgedankte groep soldaten wordt gesmeten, genaamd “Bad Company”, om het vuile werk van het leger op te knappen. Dit loopt uiteindelijk een beetje anders als ze erachter komen dat hun vijand in goudstaven wordt betaalt. tijd om dat goud af te gaan pakken!

► Prijs: €14,99
► Verzendkosten: € 1,95
► Link: yourgamezone
► PayPal/iDEAL: Ja