Uncharted 2: Among Thieves

Avonturier Nathan Drake keert terug in Uncharted 2: Among Thieves, een bloedstollende third-person shooter vol actie en avontuur van de bekroonde ontwikkelaar Naughty Dog. De game is exclusief verkrijgbaar voor de PLAYSTATION 3.

Als Drake aan de grond zit, vervalt hij in oude gewoonten. Hij belandt opnieuw in de verraderlijke wereld van dieven en schatzoekers die hij achter zich had willen laten. Een mysterieus artefact zet Drake aan tot een expeditie, met als doel de legendarische vallei Shambhala in de Himalaya. Hij wordt slachtoffer van een gevaarlijk kat-en-muisspel met een voortvluchtige oorlogsmisdadiger die op meer uit is dan alleen de legendarische schat van een verloren stad.

► Prijs: €14,99
► Verzendkosten: €1,95
► Link: 12Game.com
► iDEAL: Ja

Skate 3

Skate 3 is het nieuwste spel in EA’s open wereld skateboarding serie. Open wereld houdt in dat je alle delen van het spel bezoekt zonder laadschermen en -tijden. Je hebt de beschikking over een hele stad om doorheen te rennen en te skaten, terwijl je opdrachten uitvoert in het voordeel van de skater subcultuur.

Skate is een skateboardsimulatie met een innovatief besturingsysteem dat men ‘Flickit’ noemt. Met behulp van de twee analoge tricks moet jij je tricks uitvoeren. Bovendien zijn grinds en tricks afhankelijk van snelheid, hellingshoek en ondergrond, waardoor elke trick uniek is. Je creëert in Skate dan ook een unieke eigen skatestijl.

► Prijs: €16,54
► Verzendkosten: Gratis
► Link: All4Games
► iDEAL: Ja

Resident Evil 5 Gold Edition

Resident Evil 5: Gold Edition is de speciale editie van Resident Evil 5, die nieuwe spel- en verhaalelementen bevat die via downloadable content verschenen zijn. Resident Evil 5 vervolgt het verhaal van de Resident Evil-serie en stelt spelers wederom in de schoenen van hoofdpersoon Chris Redfield uit Resident Evil en Resident Evil: Code Veronica. Als Chris reis je de wereld over om de gevolgen van een aanval met biochemische wapens in te perken. Zo beland je in Kijuju, een klein staatje in Afrika, waar het bioterrorisme heeft geleid tot mutaties van zowel lichaam als geest van de plaatselijke bevolking. Het is aan jou om uit te zoeken wat er precies aan de hand is en hoe dit gevaar afgestopt kan worden.

► Prijs: €15,52
► Verzendkosten: €1,25
► Link: The Hut.com
► PayPal: Nee
► Goedkoopste plek met PayPal/iDEAL: 4evergames.nl (€22,50)